Skip to main content

Witaj! Oto nasze

menu a’la carte

Autorskie połączenie selekcji win i polsko-francuskiej sztuki gotowania.

Od 2019 przodujemy na liście najlepszych restauracji w Gdyni.

Mus z pieczonej dyni z selerem naciowym, kozim serem i chrustem z jarmużu

39zł

Matjas - dziewiczy śledź w kwaśnej śmietanie z selerem naciowym i chrupiącym jabłkiem

36zł

Pstrąg w galarecie z sosem tatarskim i pomarańczowym kawiorem

44zł

Smażona kaszanka z borowikami w cieście francuskim z sosem musztardowym

42zł

Serca kacze flambirowane koniakiem z dodatkiem orzecha włoskiego, jabłka i suszonej śliwki

59zł

Siekany tatar z polędwicy wołowej

54zł

Krem z borowika z kruszonym kasztanem i masłem pietruszkowym

42zł

Rosół z perliczki z makaronem truflowym i opalaną szalotką

39zł

Zabielana zupa z ryb morskich aromatyzowana koprem

39zł

Nie widzisz pozycji dla siebie?

Nasza obsługa z chęcią doradzi Ci specjalne danie spoza karty menu, które będzie dopasowane do Twoich preferencji.

Jarmuż ze smażonymi borowikami, gruszką i orzechami włoskimi

55zł

Risotto z musem truflowym i smażonym kalafiorem podane ze świeżą czarną truflą i chrupiącą pietruszką

98zł

Filet z polskiego sandacza na kopytkach z sosem cydrowym i zielonym jabłkiem

86zł

Filet z pstrąga podany z kalafiorowo-pietruszkowymi krokietami i sosem chrzanowym

79zł

Risotto z krewetkami, pomidorkami concasse i świeżymi ziołami

82zł

Udko z kaczki z kopytkami orzechowymi w sosie pomarańczowym

79zł

Żołądki gęsie z rozmarynem duszone w porto podane z grzanką z masłem pietruszkowym

79zł

Duszona gicz jagnięca z puree z dyni podana z frytkami z rozmarynem

146zł

Comber z jelenia z knedlami, smażonymi boczniakami i sosem z rokitnika

149zł

Schab z kością z puree z boczkiem i szczypiorkiem i burakami zasmażanymi

69zł

Stek z golonki w sosie kminkowym z krokietem z kapustą

76zł

Beef strogonow z polędwicy wołowej z kluskami śląskimi

125zł

Strudel jabłkowy z lodami waniliowymi od Kwaśniaka i sosem karmelowym

35zł

Gruszka duszona w kompocie korzennym z kremem angielskim i musem czekoladowym

39zł

Ciastko czekoladowe z lodami od Kwaśniaka z konfiturą śliwkową

36zł

Wszystkie ceny zawierają podatek VAT.

Lista alergenów dostępna jest u obsługi restauracji.

Przy grupach od 6 osób doliczamy opłatę za serwis w wysokości 10% wartości zamówienia.

Zarezerwuj stolik

Chcesz zapytać o wizytę w Oberży86 z kuchnią otwartą po 22:00? A może masz inne, indywidualne potrzeby. Po otrzymaniu rezerwacji skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia. Zachęcamy do zrobienia rezerwacji telefonicznej pod numerem
+48 505 972 849
rezerwacje